background

Ontdek het werkplekleren!

"Ik geloof heel sterk in het concept van werkplekleren. " zegt David. "Daarom staat onze Middenschool open voor stages."

Ontdek het werkplekleren!

Ontdek het werkplekleren!

Werkplekleren laat werkzoekenden ontdekken wat ze willen of zoeken in een job, wat er haalbaar is en hoe ze hun talenten het beste kunnen inzetten. 

Waarom een stage zo waardevol is: Een stage is een schatkist vol kansen, een eerste kennismaking met een beroep of sector, een ontdekkingsreis naar wat iemand nog kan of wil doen. Deze waardevolle ervaringen zijn niet alleen gericht op het vervullen van vacatures, maar zijn een stap in de zoektocht naar duurzame tewerkstelling. Het is een manier om vaardigheden te laten zien en kennis op te frissen, een proefperiode die zowel voor de aspirant-werknemer als de werkgever onthult of er een  match is voor een toekomst samen. 

Een verhaal van succes: In onze zoektocht naar de perfecte stageplaats, ontmoetten we in 2021 David De Clercq, de enthousiaste directeur van GO! Middenschool Halle. Onze cliënt begon daar aan een stage die de weg baande voor cliënten na hem, en zelfs leidde tot een prachtige tewerkstelling. 

David is al overtuigd: “Ik geloof sterk in de voordelen van werkplekleren,” verklaart David. “Daarom zetten we bij onze Middenschool onze deur open voor stages in allerlei afdelingen, van administratie tot ICT en de klusploeg. Zo geven we iedereen een steuntje in de rug op hun pad naar duurzame tewerkstelling.” 

Een win-win samenwerking: “Bij emino juichen we werkgevers zoals David toe,” zegt Jolijn Ek, onze bedrijfscoach. “Hij verkent samen met ons de mogelijkheden en zoekt actief mee naar oplossingen. Na een warme kennismaking, creëert hij een takenpakket op maat, dat niet alleen de betrokkene maar ook de school ten goede komt. Zo creëren we een win-win situatie voor iedereen.” 

Doe Mee! Wil jij, net als GO! Middenschool Halle, werkzoekenden een zetje geven richting werk? Neem contact op met onze bedrijfscoaches! 

Je kan hen bereiken via: bedrijfscoaching@emino.be

Samen geven ongewoon talent een kans! 

×