Ondersteuning tijdens of na kanker
Samen met een coach ga je op zoek naar antwoorden. Je krijgt gratis de nodige ondersteuning bij je werkhervatting of zoektocht naar een nieuwe, passende job. Je werkgever en je omringend netwerk worden hier actief bij betrokken. Doel is om de werkhervatting voor alle betrokkenen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Waarom Rentree?
Voor wie?
Dit aanbod is kosteloos voor werknemers die na hun ziekte opnieuw de stappen willen zetten naar werk, in welke vorm dan ook. Werknemers die graag willen blijven werken tijdens de behandeling, kunnen eveneens een beroep doen op Rentree.
Werkzoekenden nemen best contact op met VDAB. De VDAB-bemiddelaar zal je verder helpen.
Voor zelfstandigen is er een betalend aanbod.
Twijfel je of je in aanmerking komt of krijg je graag advies over andere begeleidingsmogelijkheden, contacteer ons gerust!
Hoe werkt het?
Elke begeleiding is een uniek traject. Maar meestal doorloopt een Rentree-coach met jou volgende stappen:
Wat is Rentree?
Rentree-coaches vind je in elke provincie in Vlaanderen. De Rentree begeleidingstrajecten worden uitgevoerd door erkende GOB’s (Centra voor Gespecialiseerde Opleiding, Begeleiding en Bemiddeling). Alle coaches zijn opgeleid in de specifieke thematiek van re-integratie en kanker.
Kom op tegen Kanker investeerde in deze innovatieve dienstverlening en blijft betrokken in het verdere verloop van Rentree. Emino stond mee aan de wieg van Rentree. Dankzij de financiële steun van VDAB is deze coaching gratis.
Hoe aanmelden?
De aansturing van Rentree gebeurt door Sterpunt Inclusief Ondernemen en VDAB. Wil je begeleiding of meer informatie dan kan je terecht op www.rentree.eu, of stuur een mail naar rentree@dewerkplekarchitecten.be, of bel naar +32 0487 90 74 80
Ondersteuning voor werkgevers met werknemers met een arbeidsbeperking & zelfstandigen met een arbeidsbeperking.
Emino helpt doelgroep medewerkers die willen overstappen van een job in de sociale economie naar de reguliere arbeidsmarkt..
Emino helpt doelgroep medewerkers die willen overstappen van een job in de sociale economie naar de reguliere arbeidsmarkt..