Corona
27 maart 2020

#samentegencorona

Bij emino vinden we de gezondheid & het welzijn van onze klanten en medewerkers belangrijk. We nemen onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom zijn onze kantoren gesloten. Maar we zijn er wel voor jullie maar op een andere manier. Via Skype, mail, Facebook, ... vanuit onze huiskamer, de keuken... 
Onze dienstverlening ziet er de komende weken anders uit. Op deze pagina vind je oefeningen & tips. Samen kunnen we corona verslaan! Zorg goed voor jezelf, en anderen. 

Hoe blijf ik mentaal fit?

Het is een ongewone periode en dat vraagt veel van een mens. Daarom geven we een aantal tips mee:

 

 

Roberto's workout 

Tijdens de coronaperiode kan je niet sporten in je sportclub. Bij emino vallen de sportmomenten binnen het ESF-project Moef! weg. Dat houdt ons niet tegen om niet te bewegen. Coach Roberto heeft voor jou elke dag een workout klaar, recht vanuit zijn living. Geen excuses meer, je kan gewoon meedoen, wanneer en waar jij wil. In je living, achter je bureau, de badkamer, op het balkon of in je tuin. 

Telewerk met kids

Telewerken terwijl de kinderen thuis zijn, is een hele uitdaging. Daarom maakten we deze infographic. Maar vooral, wees mild voor jezelf, het is niet evident! 

Weekendtips

Als je de hele week thuis was, voelt het nu misschien wat raar om het weekend te starten. Toch is het belangrijk dat je in weekendmodus gaat en kan ontspannen en je batterijen kan opladen. Geen idee wat je zoal kan doen in het weekend? Geen probleem, onze checklist helpt je op weg. 

Oefening - Bucketlist

De coronacrisis zorgt voor veel aanpassingen in ons dagelijkse leven. Het is bijna letterlijk stilstaan. Het is ook een moment van reflectie om na te denken over wat je belangrijk vindt en waar je foert tegen zegt. Klik op de titel om de oefening te maken.