Werkgevers

Emino voor werkgevers

Zoek je geschikt personeel?
Heb je een medewerker die na ziekte terug begint te werken?
Heb je vragen over hoe je best omgaat met autisme op de werkvloer?
Hoe zorg ik er voor dat mijn medewerkers ergonomisch werken?
Een re-integratiebeleid opmaken, hoe begin je daar aan?

Als werkgever sta je vaak voor heel wat uitdagingen op personeelsvlak. 
Met al deze en andere vragen kan je terecht bij emino!

 

Mischa(1) Opt Mischa Prinsen, coach en Marc de Moor, zaakvoerder Gimotec. Klik op de foto voor het interview in Job-at.
Andrea Croonenberghs Interviewt Guido Renders Opt Andrea Croonenberghs interviewt Guido Renders, regiomanager van Dolmans Landscaping Services. Hij vertelt waarom hij voor emino kiest. Lees hier het persbericht naar aanleiding van de opening van een nieuw emino-kantoor in Genk.
Dorien (links) liep een stage bij Zeeman. ‘De samenwerking zat goed. Ze toonde veel inzet en was steeds gemotiveerd. Hierdoor hebben wij geen moment getwijfeld om haar een contract aan te bieden.’ vertelt Caroline. Ook met emino zat de samenwerking dadelijk goed. Wij stonden er meteen voor open om Dorien kansen te geven op onze werkvloer. Het was een toffe ervaring om samen te werken met emino. We willen in de toekomst zeker nog samenwerken. Dorien (links) liep een stage bij Zeeman. ‘De samenwerking zat goed. Ze toonde veel inzet en was steeds gemotiveerd. Hierdoor hebben wij geen moment getwijfeld om haar een contract aan te bieden.’ vertelt Caroline. Ook met emino zat de samenwerking dadelijk goed. Wij stonden er meteen voor open om Dorien kansen te geven op onze werkvloer. Het was een toffe ervaring om samen te werken met emino. We willen in de toekomst zeker nog samenwerken.
Winkelbeeld Opt HEMA is een winkel voor iedereen en voortaan geldt dat in twee richtingen: met een divers team maken ze een winkel voor iedereen. Klik op de foto en lees hoe HEMA en emino dat hebben aangepakt.