background

MOEF! Mechelen - BODUKAP

Jong talent versterken in hun positie op de arbeidsmarkt én in de samenleving

Lokale partners werken samen om jongeren beter te ondersteunen

Expertise bundelen

MOEF! is er voor kwetsbare jongeren die extra hulp kunnen gebruiken in het zetten van stappen naar werk of opleiding en die worstelen met vragen op verschillende levensdomeinen. Verschillende organisaties bundelen hun expertise en werken nauw samen vanuit een integrale en krachtgerichte visie. De dienstverlening wordt afgestemd op de lokale noden.

Hoe verloopt het?

  • We organiseren zo snel mogelijk een eerste kennismaking tussen de jongere en zijn coach. We werken met één vaste coach per jongere.
  • We werken op maat en op tempo van de jongeren. Dit wil zeggen dat hoe vaak we elkaar zien ook afhangt van de nood van de jongere. We zijn namelijk niet afhankelijk van een vooraf bepaalde termijn.
  • De jongere wordt gestimuleerd om zelf eigenaar te zijn van het eigen traject.
  • De coach en de jongere zetten samen de stap naar alle mogelijke en noodzakelijke ondersteuning.
  • We geloven in de krachten van elke jongere. Dit is de basis om samen doelstellingen en acties te bepalen.

Voor wie?

MOEF! Mechelen-BODUKAP is er voor jongeren tussen 18 en 30 jaar met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en drempels op andere levensdomeinen en die wonen in Mechelen, Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver. We ondersteunen jongeren in hun zoektocht naar werk en versterken hun talenten. Daarnaast gaan we aan de slag met andere thema's zoals wonen, welzijn, zelfbeeld, financiën, netwerk... Zo willen we hun kansen op de arbeidsmarkt en in de samenleving vergroten.

Interesse of heb je nog een vraag? Contacteer één van onze coaches

Financiering 

MOEF! Mechelen-Bodukap is mogelijk dankzij de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds. Dit project kadert in de oproep 528 Lokale partnerschappen voor jongeren, tweede ronde, blinde vlekken. Het project loopt van 1/12/2020 tot 31/12/2023.

 

We werken samen met

Image Image Image

Wat wij nog meer doen

Image
LINK-T

Jong talent versterken in hun positie op de arbeidsmarkt én in de samenleving

Meer lezen
Image
PARTNERSNEET2WORK4OOSTENDE

Jong talent versterken in hun positie op de arbeidsmarkt én in de samenleving

Meer lezen
×